Familja “strehon” 60.000 bletë pa dijeni, merr 50 kg mjaltë (video)

Lexo gjithashtu:

Gjashtë kushtet e imanit-besimit

Islami në kupimin e tij të përgjithshëm do të thotë se njeriu duhet të adhurojë vetëm Allahun...

Shejtanët i thanë Iblisit: „O udhëheqësi ynë, pse gëzohesh më shumë kur vdes një dijetar sesa një i devotshëm?!“

Dijetari islam (ai që i kupton dhe zbaton rregullat fetare) është më i mirë dhe më i vlefshëm...

Kryeministri i Etiopisë fiton Çmimin Nobel për Paqe

Kryeministri i Etiopisë, Abiy Ahmed është shpërblyer me Çmimin Nobel për Paqe për këtë vit. Komiteti norvegjez...

Dialektika e politikës dhe kulturës – nga Halil Avdulli

Halil Avdulli A janë kushtet dhe rrethanat politike formësuese të kulturës se një shoqërie...

Mjalti, një prej begative më të mira të natyrës, mund të bëj vendin aty ku më së paku e pritni.

Duke qenë se kërkojnë kushte specifike të nxehtësisë dhe pastërtisë nga lagështira, bletët mund të ndërtojnë strofullin e tyre edhe brenda shtëpive të banimit.

Kështu, një familje nga Brisbana e Australisë është habitur së tepërmi me atë që ka gjetur në shtëpi.

Një “thesar” me hoje mjalti brenda një bletarie masive të fshehur në kulmin e shtëpisë së tyre, ishte më shumë se çfarë mund të kishin imagjinuar.

Nga aty dolën 50 kg hoje mjalti dhe 60.000 bletë që gjendeshin brenda koshereve

Videoja e heqjes së koshereve masive dhe mjaltit të lezetshëm nga tavani u bë virale në mediat sociale.

Asnjë bletë nuk u dëmtua gjatë procedurës së kryer me profesionalizëm, përkundrazi, ato shkuan te bletarët, ndërsa mjaltin e gëzoi familje “nikoqire”. /tesheshi.com/

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Sprovat dhe mësimet nga i ftohti i dimrit

Falënderimi i qoftë Allahut, të Urtit dhe të Gjithëdijshmit, i cili ka krijuar gjithçka me masë dhe njerëzve u...
- Reklamë -

Mesazhet e sures “Ed- Duha”

Dalja nga gjendja e dëshprimit dhe depresionit: mesazhet e sures “Ed- Duha” Është e vërtetë se shpesh biem në...

Fshehtësia e arkës së sulltan Sulejmanit

Sulltan Sulejmani asnjëherë nuk ka marrë vendim e që më parë të mos këshillohej me shejhul islamin Ebu Su’ud efendiun. Një rast,...

Gjysmëhëna e Kuqe Turke do të ndërtojë 1 mije shtëpi për strehim emergjent në...

Gjysmëhëna e Kuqe Turke ka bërë të ditur se do të ndërtojë një mijë shtëpi për strehim emergjent në Idlib të Sirisë,...

Ushqeni zogjtë e uritur në dimër

Kur moti është i ngrohtë, bollëkun e ushqimit e kanë në dispozicion edhe zogjtë edhe kafshët e tjera. Në ato momente puna...

Humanizmi. A kemi shembuj të mirë?

Halil Senusij Nga dita në ditë, prej ligjëratës në ligjëratë, nga një libër tek tjetri informohemi për veprimtarinë e...
- Reklamë -

Ua rekomandojmë

- Advertisement -