Trump, kryetarin e Egjiptit e quan “diktatori im i preferuar”

Lexo gjithashtu:

Seanca për Rohingya-t, laureatja e Nobelit nuk pranon akuzat për gjenocid

Laureatja e Nobelit, Aung Suu Kyi, e cila është udhëheqëse "de facto" e Mianmarit, ka mbrojtur vendin...

Kryeparlamentari turk: Turqia do të zgjasë gjithmonë dorën e ndihmës për vëllezërit

Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë (TBMM), Mustafa Şentop, theksoi se Turqia nuk ka lënë...

Historiku i Kalendarit Henor

Kalendari hënor është një kalendar të cilin arabët e kanë përdorur shekuj para islamit, por emrat e...

Pikëpamja e Imam Maturidiut në lidhje me Exhelin

Ehlu’s-sunneti kanë thënë: i mbyturi (المقتول) vdes sipas afatit të përcaktuar të jetës së tij (exhelihi), dhe...

Kryetari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump , në tubimin e muajit të kaluar të G-7 të mbajtur në Francë, kryetarin e Egjiptit Abdulfettah es-Sisin e quajti “diktatorin e tij të preferuar”, transmeton Anadolu Agency (AA).

Gazeta Amerikane “Wal Street Journal” duke u thirrur në zyrtarët amerikanë dhe egjiptian, publikoi tekstin në të cilin theksohet se, ndërsa Trump e priste ardhjen e Sisit në tubimin e G-7, me zë tha: “Ku është diktatori im i preferuar?”

Edhe pse zyrtarët theksojnë ka këto fjalë i ka thënë si shaka, e vërtetojnë gjithashtu se pas asaj deklarate në sallë mbretëroi qetësia.

Në tekst gjithashtu pohohet se Sisi kishte mundësi t’i dëgjojë fjalët e Trumpit.

[Islampress.ch]

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Kush do të jenë të shpëtuar?

Allahu i Lartësuar u ka dërguar njerëzve në Tokë pejgamberët e Tij, të cilët ua mësuan atyre fenë...

Njeriu mendjeprehtë dhe i guximshëm humbjen e shndërron në fitore

Njeriu mendjeprehtë dhe i guximshëm humbjen e shndërron në fitore, kurse injoranti i padijshmëm nga një humbje i bën dy

Interpretuesi i njohur i ilahive, Kurtish: Suksesi vjen si rezultat i durimit dhe përpjekjes...

Interpretuesi i njohur i ilahive me origjinë nga Shkupi, Mesut Kurtish tha se një artist nuk mund të jetë i suksesshëm vetëm...

“O besimtarë! Përqafojeni tërësisht Paqen (sigurinë)…”

"O besimtarë! Përqafojeni tërësisht Paqen (sigurinë)..." (Bekare, 208). Besimi ynë është paqe, është siguri. Si rrjedhojë, radhët tona, banesat,...

Një nga duatë e fuqishme nga Kurani

Një nga duatë e fuqishme nga Libri i Madh: رَبَّنَا آتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا

Hutbe – Këshilla nga Hasan Basriu

Falënderimi qoftë për Allahun e Madhërishëm, prej të Cilit kërkojmë ndihmë, falje dhe udhëzim. Ndërsa bekimet e Allahut qofshin për Muhamedin (a.s.) për familjen...

Ua rekomandojmë

- Advertisement -