Xhamisë në Pejë i vidhet “zëri”, besimtarët mbesin pa dëgjuar ezanin

Lexo gjithashtu:

Agjërimi për personin tjetër

PYETJE: Një grua tek ne vuan nga skleroza e shumëfishtë - sëmundje shumë e rëndë....

Vdekja e Muhamed Mursi, kërkohet urdhër-arrest për El-Sisin

Shoqata Ndërkombëtare e Avokatëve në Londër (Guernica 37) ka paraqitur një kallëzim penal në policinë e Londrës,...

Mos e harro Zotin, sepse Ai nuk të harroi ty!

Në emër të Allahut- Mëshiruesit, Mëshiruesit. Të respektuar lexues!

Një zbulimi shkencor: Mjekra ju bën më të rinj dhe më të shëndetshëm

Përveç pamjes, mjekra, në masë të madhe, përmirëson edhe shëndetin tuaj. Sipas një studimi...

Njihet si vend që bashkon besimtarët që adhurojnë Zotin. Disa dhjetëra sosh zgjohen qysh para zbardhjes së ditës për t’iu përgjigjur thirrjes për të praktikuar namazin e sabahut bashkërisht.

Por në Pejë, thirrja nuk u dëgjua më larg se 20 metra tash e dy ditë, pasi hajdutët kanë vjedhur foninë; mikrofonët dhe amplifikatorin . Imami i xhamisë thotë se e ka informuar policinë, por se nuk kë marrë asnjë detaj mbi ecurinë e hetimeve.

Depërtimi i hajdutëve në xhami nuk është kapur as nga kamerat, të cilat nuk janë prezent brenda apo rrethinë. Policia e konsiderojnë vjedhjen si të “rëndë”, ndërsa xhemati thonë se më shumë se e rëndë, ajo është e turpshme.

Xhamitë tash e sa kohë janë bërë cak i vjedhjeve të arkave të bamirësisë apo atyre për mirëmbajtjen e objektit. /tesheshi.com/

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Reagim i KMSHZ-së në lidhje me sulmet në Francë

Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër është duke i ndjekur me vëmendje ngjarjet e fundit në Evropë dhe...

Me të vërtetë, Pejgamberin a.s. e keni shembull të mrekullueshëm…

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të Lartëmadhërishëm dhe Krijuesit të të gjitha gjërave, të gjalla dhe jo të gjalla. Sundimtarit të Mëshirshëm të Ditës...

Ta paraqesim Pejgamberin a.s. në mënyrën më të mirë

Karikaturistët e bënë  atë që neve muslimanët nuk mundëm, e vendosën emrin e Muhamedit a.s. në skenën botërore.  Tani sfida kalon tek ne, që...

Dashuria e Pejgamberit s.a.v.s për njerëzimin

“Nuk jam dërguar të mallkoj, por jam dërguar si mëshirë për të gjitha botët.” Kurani na njeh me personalitetin e Pejgamberit...

Përse e ngremë zërin kur zemërohemi?

Profesori vërejti se një grup studentësh bërtisnin ndaj njëri tjetrit gjatë një debati mes tyre. U afrua dhe i pyeti: "Përse njerëzit ngrenë zërin...

Lexoni se çka i ka shkruar Allahut Merjemja e vogël!

(Mundohuni të mos qani në dëshirën e kësaj vajze) U zgjova herët, si zakonisht… edhe pse sot e kam ditë...

Ua rekomandojmë

- Advertisement -