Kur’ani si motivues për sukses – Pas mëngjesit, mysafir Eljesa Asani

Lexo gjithashtu:

Ji optimist, do të bëhet mirë

Tregohet se njëherë, pejgamberi i Zotit, Isai a.s., së bashku me disa shokë besimtarë, kaluan pranë një...

A i keni ditur këto të dhëna kuranore?

Kur’ani përmban 114 sure, 6666 ajete (sa i përket ajeteve të Kur’anit, midis dijetarëve ka qëndrime të...

Erdogan: Muslimanët janë viktimat më të shpeshta të gjuhës së urrejtjes

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, në një fjalim të Asamblesë së Përgjithshme Parlamentare të Organizatës së...

Stamboll, hapet Samiti Botëror Hallall dhe “Hallall Expo”

Eventet simotra që përqendrohen në produktet hallall, të prodhuara nën udhëzimet islame, janë hapur në kryeqytetin tregtar...
- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Mos e shkatërroni rininë tuaj me përtaci, por lexoni libra dhe arsimohuni!

Sa njerëz sot lexojnë libra për të mësuar diçka? Fatkeqësisht, shumica e njerëzve (dhe në...

Presidenti Erdogan thirrje vendeve turqishfolëse: Të përgatitemi për post-pandeminë

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) mori pjesë në Samitin e Jashtëzakonshëm të Liderëve të Këshillit të Bashkëpunimit të Vendeve Turqishtfolëse...

Pse njerëzit dështojnë në qëllimet e tyre?

Nuk kanë guxim që ëndrrat t’i bëjnë realitet Derisa janë në botën e ideve gjithçka u duket e lehtë,...

Është koha t’i kthehemi Zotit

Sprovat e ndryshme qe godasin njeriun mund të jenë moment i vecantë i forcimit të lidhjes sonë me Zotin, duke filluar nga...

Kur’ani në kohë sprovash dhe si ta lexojmë sot atë

 “Sikur Ne ta zbritnim këtë Kur'an mbi ndonjë kodër, do ta shihje atë të strukur e të çarë prej frikës nga All-llahu. Këta janë...

NYT: 150 anëtarë të familjes mbretërore janë infektuar me Corona

Dhjetra anëtarë të familjes mbretërore saudite, deri në 150, janë infektuar me virusin koronar, pretendojnë disa media botërore. Princi...

Ua rekomandojmë

- Advertisement -