Kosovë: Numrohen 100% të votave, ja gjendja e rezultateve

Lexo gjithashtu:

Lexo – nga dr. Selver Xhemaili

Jeta i ka disa  faza; secila prej tyre varet prej asaj paraprake. Pa dyshim se periudha më...

Bëhuni bamirës, edhe nëse njerëzit nuk ua kthejnë me bamirësi

- Ajo kishte një burrë i cili shpesh kthehej në shtëpi vonë, kurse nëna e tij nuk binte...

Kushtet e mbulesës në islam

Mbulesa është një nga dhuntitë e Zotit dhuruar njeriut. Si në çdo gjë tjetër, Zoti e mësoi njeriun...

Simboli ynë i shqiponjës hit botëror

Lojtarët e Borussia Dortmund kanë festuar në mënyrë të veçantë në ndeshjen kundër Frankfurtit.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar rezultatin e të gjitha vendvotimeve.

Në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), janë publikuar rezultatet e 2 mijë e 547 vendvotimeve apo 100 për qind të votave.

Sipas këtyre rezultateve është Lëvizja Vetëvendosje është fituese e zgjedhjeve me 202 mijë e 968 vota apo 25.49 për qind.

E dyta renditet LDK-ja me 197 mijë e 702 vota apo 24.84 për qind, shkruan Reporteri.net.

E treta PDK-ja me 169 mijë e 211 vota apo 21.25 për qind.

Koalicioni AAK-PSD ka arritur që t’i mbledh vetëm 92 mijë e 149 vota apo 11.57 për qind.

Kurse koalicioni Nisma-AKR nuk ka arritur që të kaloj pragun pasi që ka mbledhur veç 39 mijë e 495 vota apo 4,96 për qind.

Kujtojmë se në këto numërime nuk hyjnë votat me kush, postë dhe votat e personave me nevoja të veçanta.

(Blic)

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Nëse do të pyesim se a ka dikush që e pështynë Qabenë, të gjithë do të thoshin “Zoti na ruajtë!”

Mirëpo, nderi i muslimanëve po pështyhet çdo ditë, po shkelet me këmbë dhe po goditet me kazmë, ndërsa...
- Reklamë -

Parashenjat e Kijametit, të cilat po i shikojmë në televizor

Ali ibn Ebi Talibi (r.a.), ka thënë: "Pejgamberi (savs) na e fali namazin e sabahut, dhe kur e përfundoi namazin, një njeri...

Ju bëheni ngadhënjyes kur filloni plagët t’i ktheni në burim fuqie!

Ngadhënjyes bëhesh kur fillon plagët t'i kthesh në burim fuqie, kur e kupton se vetë-keqardhja pas lëndimit nuk vlen aspak.

Falja a namazit gjatë udhëtimit me autobus

Esselamu alejkum! Një mik i imi më kërkoi që t’ua parashtroj dy pyetje në lidhje me rregullat fetare gjersa haxhiu udhëton për në haxh me autobus.

Udhëzimi më i mirë për të jetuar

Enes ibn Malik transmeton se një beduin erdhi në xhami dhe pasi që u përshëndet, i Dërguari i Allahut, s.a.v.s., e pyeti:...

Islami në vendin e Mayanëve të lashtë. Mbi 5500 fshatarë e pranojnë Islamin

Që nga viti 1989, të paktën 5.500 meksikanë e kanë pranuar fenë islame në shtetin jugor meksikan Chiapas. Kjo është shumë e rëndësishme në...
- Reklamë -

Ua rekomandojmë

- Advertisement -