Salahu frymëzon fansin që ta pranojë Islamin

Lexo gjithashtu:

Ja pse Pejgamberi a.s. na ka porositur t’i tundim çarçafët para gjumit

Shikoni insektin në foto! Insekti është zmadhuar mijëra herë në mikroskop. Bëhet fjalë për morra që kryesisht...

A është musliman ai që nuk e fal namazin e xhumasë?

PYETJE: Esselamu alejkum! Dua t’ju pyes se çfarë ndodh nëse e lëshojmë namazin e...

Profeti Muhammed: Mëshirë për botët

I Dërguari i Allahut, paqja dhe bekimi qoftë mbi të, është një Llambë rrezatuese (siraxh el-munir) për  gjithë njerëzimin,...

Austriakja Stefani erdhi për pushime në Turqi dhe kthye si muslimane

Stefani Anrain (18) me prejardhje nga Austria e cila jeton në Gjermani, gjatë vizitës që i bëri...

Tifozi i Nottingham Forest, Ben Bird, përpara mediumeve ka treguar historinë e tij të shkëlqyeshme se si futbollisti i famshëm egjiptian që luan për Liverpool-in, Mohamed Salah, është bërë frymëzimi i tij për ta pranuar Islamin.

Në një intervistë për mediat britanike, ai ka deklaruar së më herët ka pasur qëndrim kundërshtues dhe urrejtës ndaj Islamit, ndërsa më vonë kishte vendosur që të pranojë Islamin.

Mohamed Salah me frymëzoi vërtet. Vendosa të bëhem musliman dhe të kthehem në Islam, por prapë jam unë, dhe kjo është ajo që kam mësuar nga Salah, për ta mbajtur të thjeshtë. Do të doja shumë ta takoja, thjesht ta them përshëndetjen dhe t’i them shukran ’(faleminderit, në arabisht)”, tha Bird

FOTO: Ben Bird, fans i Nottingham Forest

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Profeti Muhammed: Mëshirë për botët

I Dërguari i Allahut, paqja dhe bekimi qoftë mbi të, është një Llambë rrezatuese (siraxh el-munir) për  gjithë njerëzimin,...
- Reklamë -

Hutbeja e javës: Kujdesi ndaj jetimëve

Falënderimi është për Allahun e Plotfuqishëm, Zotin e të gjitha botëve. Salavati dhe selami qoftë për pejgamberin Muhamed (a.s.), për familjen...

Pse nuk shkojnë gjërat në këtë botë ashtu siç duam ne?

Dr. Muhamed Ratib en-Nabulsi Subhanallah! Në të vërtetë kjo botë është mashtruese dhe e përkohshme. Njeriu fiton pasuri, por...

Shejtanët i thanë Iblisit: „O udhëheqësi ynë, pse gëzohesh më shumë kur vdes një...

Dijetari islam (ai që i kupton dhe zbaton rregullat fetare) është më i mirë dhe më i vlefshëm sesa një i devotshëm që nuk...

A konsiderohet pjesmarrje në mëkat, të qeshurit me mëkatin e dikujt dhe tallja me...

Është e papranueshme, nga pikëpamja islame, që muslimani (besimtari) të qeshet me mëkatin e dikujt dhe të tallet me rregullat fetare, për më tepër,...

Hutbeja e javës: Muhammedi a.s., Pejgamberi i fundit

Falënderimi qoftë për Allahun e Madhërishëm, prej të cilit kërkojmë ndihmë, falje dhe udhëzim. Ndërsa bekimet e Allahut qofshin për Muhamedin a.s....
- Reklamë -

Ua rekomandojmë

- Advertisement -