Grindje, fyerje, taksa e coronavirusi – momentet kyçe nga debati i parë Trump-Biden

Lexo gjithashtu:

Të ushqyerit e çdo gjallese shpërblehet me Xhennet

Ebu Hurejra radijAllahu anhu tregon se i Dërguari i Allahut salAllahu alejhi ue sel-lem ka rrëfyer: "Ndërsa po udhëtonte,...

Mëkatet ‘e vogla’ me pasoja të mëdha

Allahu i Plotfuqishëm i do ata që i binden Atij, kurse i përçmon ata që nuk i binden...

Fakte interesante për trurin e njeriut

Niveli i zhvillimit të sistemit nervor e dallon njeriun nga të gjitha llojet e tjera duke i...

Moskë, muslimanët nga shtëpia bashkohen në transmetimin LIVE për faljen e namazit të xhumasë

Në kuadër të masave të ndërmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) në Rusi, imami i një xhamie...

Dy kandidatët për president të SHBA-ve, Donald Trump që aktualisht ushtron këtë pozitë dhe Joseph Biden, ish-zëvendëspresident, kanë marrë pjesë në debatin e parë nga tri sa planifikohen të mbahen para zgjedhjeve presidenciale të nëntorit.

Debati është zhvilluar me shumë ndërprerje të fjalimeve, grindje dhe fyerje, por edhe pse ishte i gjatë dhe plotë kundërshti, theksojmë gjashtë prej momenteve “kyçe”, transmeton Telegrafi.

Trump tenton ta fusë në grindje Bidenin

Shumë persona kanë komentuar se si strategjia e Trumpit ishte ajo, ka dashur të futë në grindje Bidenin por edhe moderatorin Chris Wallace për të fituar pikë. Siç raporton Washington Post, kjo tregon se Trumpi ka nevojë më shumë për një rikthim apo ndryshim të situatës.

Megjithatë Biden i është përmbajtur mesazheve të tij, nuk është përfshirë shumë në grindje dhe i është përgjigjur shkurt dhe qartë Trumpit.

Por, në një moment humbi qetësinë duke i thënë Trumpit “ta mbyllë gojën” derisa në një moment tjetër e ka quajtur palaço.

Përgjigjet e Trumpit për coronavirusin

Ajo çfarë ka tërhequr më shumë vëmendjen është përgjigja e Trumpit për coronavirusin, që madje edhe përkrahësit e tij thonë se nuk ishte e mirë.

Trumpi nuk ka ndërruar qëndrim edhe gjatë debatit, por edhe nuk ka gjetur përgjigje të reja. Ai ka folur për skepticizmin lidhur me bartjen e maskave, ku më pas tha se nuk ka asgjë kundër tyre dhe theksoi se e bartë kur ai mendon se është e nevojshme.

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Reagim i KMSHZ-së në lidhje me sulmet në Francë

Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër është duke i ndjekur me vëmendje ngjarjet e fundit në Evropë dhe...

Me të vërtetë, Pejgamberin a.s. e keni shembull të mrekullueshëm…

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të Lartëmadhërishëm dhe Krijuesit të të gjitha gjërave, të gjalla dhe jo të gjalla. Sundimtarit të Mëshirshëm të Ditës...

Ta paraqesim Pejgamberin a.s. në mënyrën më të mirë

Karikaturistët e bënë  atë që neve muslimanët nuk mundëm, e vendosën emrin e Muhamedit a.s. në skenën botërore.  Tani sfida kalon tek ne, që...

Dashuria e Pejgamberit s.a.v.s për njerëzimin

“Nuk jam dërguar të mallkoj, por jam dërguar si mëshirë për të gjitha botët.” Kurani na njeh me personalitetin e Pejgamberit...

Përse e ngremë zërin kur zemërohemi?

Profesori vërejti se një grup studentësh bërtisnin ndaj njëri tjetrit gjatë një debati mes tyre. U afrua dhe i pyeti: "Përse njerëzit ngrenë zërin...

Lexoni se çka i ka shkruar Allahut Merjemja e vogël!

(Mundohuni të mos qani në dëshirën e kësaj vajze) U zgjova herët, si zakonisht… edhe pse sot e kam ditë...

Ua rekomandojmë

- Advertisement -