Tregim këshillues: Një model i lutjes për bashkëshortin

Lexo gjithashtu:

Koranavirusi dhe paralajmërimet e Islamit për epidemitë

Mr. Ragmi Destani Në tridhjetë vitet e fundit janë shtuar rastet e përhapjes së virusëve...

“Furkan” – Shqisa e gjashtë për besimtarin

Shkenca na mëson se njeriu ka pesë shqisa me ndihmën e së cilave ndjenë, e njeh dhe mëson...

Worldometer: Më shumë se 301,000 pacientë të shëruar në të gjithë botën, 95 përqind ia hedhin paq

Numri i infektimeve me koronavirus (COVID-19) në botë është 1.414.710, ndërsa deri më tani janë shëruar 301.304...

Në Arabinë Saudite fillon liga e parë e futbollit për femra

Në qytetin Xheda të Arabisë Saudite ka filluar liga e parë e futbollit për femra.

Një burrë goditi gruan e tij dhe ajo ndërsa qante tha: Unë do të shkoj të ankohem për ty!

Ai u përgjigj: E kush tha që unë do të të lë të dalësh jashtë?!

Ajo tha: A mendon se do të më ndalosh?!

I tha gruas me habi: Bëj çfarë të duash.

Ajo u drejtua për në banjë dhe kur ajo hyri, ai mendoi se gruaja mund të ikte nga dritarja e saj.

Kështu që ai vrapoi duke dale jashtë dhe priti pranë dritare së banjës, por ajo nuk doli, kështu që u kthye brenda dhe qëndroi te dera.

Kur doli pa që ajo ishte e lagur për shkak të abdesit.

Ajo tha: Unë do të ankohem te Ai që më bëri bashkëshorten tënde, kështu që as dritaret e tua, as dyert, as telefonat e mi që m’i ke ndaluar nuk do të më pengojnë nga Ai, pasi dyert e Tij nuk mbyllen kurrë …

Ai u largua nga ajo dhe u ul në heshtje duke menduar.

Ajo filloi duke u falur dhe e zgjati shumë sexhden duke u lutur dhe kur mbaroi i ngriti duart prapë për dua, ai shkoi drejt saj dhe ia kapi duart e i tha: A nuk të mjaftoi që u lute kundër meje në sexhde?

Dhe shtoi: “Për Zotin,” e bëra në një moment zemërimi dhe nuk e kisha me qëllim!

Ajo i tha: Dhe kjo është arsyeja pse unë nuk u mjaftova duke u lutur për ty e duke u lutur kundër djallit.

Unë nuk jam mendjelehtë që të lutem kundër burrit tim, të cilin e dua si sytë e ballit.

Sytë e tij lotuan dhe i puthi duart e saj duke i thënë: Unë të premtoj se nuk do të të bëj keq pas ditës së sotme.

“Bëhu robëresha e tij, që të bëhet shërbëtori yt.”

“Tregoni butësi ndaj kristaleve – grave – o burra.”

Burri është “kurorë” mbi kokën e gruas! Dhe kurora mbahet vetëm nga një “mbretëreshë,” prandaj vendoseni gruan si “mbretëreshë” në zemrën tuaj, që ajo t’ju vendos “kurorë” në kokën e saj.

Dr. Adil Fejda

(islamgjakova)

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Reagim i KMSHZ-së në lidhje me sulmet në Francë

Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër është duke i ndjekur me vëmendje ngjarjet e fundit në Evropë dhe...

Me të vërtetë, Pejgamberin a.s. e keni shembull të mrekullueshëm…

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të Lartëmadhërishëm dhe Krijuesit të të gjitha gjërave, të gjalla dhe jo të gjalla. Sundimtarit të Mëshirshëm të Ditës...

Ta paraqesim Pejgamberin a.s. në mënyrën më të mirë

Karikaturistët e bënë  atë që neve muslimanët nuk mundëm, e vendosën emrin e Muhamedit a.s. në skenën botërore.  Tani sfida kalon tek ne, që...

Dashuria e Pejgamberit s.a.v.s për njerëzimin

“Nuk jam dërguar të mallkoj, por jam dërguar si mëshirë për të gjitha botët.” Kurani na njeh me personalitetin e Pejgamberit...

Përse e ngremë zërin kur zemërohemi?

Profesori vërejti se një grup studentësh bërtisnin ndaj njëri tjetrit gjatë një debati mes tyre. U afrua dhe i pyeti: "Përse njerëzit ngrenë zërin...

Lexoni se çka i ka shkruar Allahut Merjemja e vogël!

(Mundohuni të mos qani në dëshirën e kësaj vajze) U zgjova herët, si zakonisht… edhe pse sot e kam ditë...

Ua rekomandojmë

- Advertisement -