Perurohet xhamia e re ne Çeçeni

Lexo gjithashtu:

Kujdes me fjalët

Mos thoni gjithçka ju vjen në mend. Mos reagoni menjëherë ndaj çdo sulmi apo provokimi. Prisni pakëz, kini...

As në sprovat më të rënda nuk jeni të vetmuar!

Njerëzit ju thonë se imani juaj është i dobët nëse vazhdoni të qani. Sikur të bënit më tepër...

Edhe puna është ibadet

Kush bën vepër të mirë, qoftë mashkull ose femër, e duke qenë besimtar, Ne do t'i japim atij...

Tregimi kur’anor për suksesin në këtë botë dhe në botën e ardhshme

Surja Jusuf është shpallur në Mekë, vitin e 10-të pas misionit pejgamberik të Muhamedit (savs), dhe ai vit...

Eshte peruruar ne Çeçeni xhamia e re e cila sipas liderit te Çeçeneve Ramazan Kadirov eshte xhamia me e madhja ne europe. Ndertimi i kesaj xhamie zgjati rreth 7 vjet dhe mund te falen ne te 30 mije persona. Ajo qe bie ne sy sipas informacioneve te publikuara eshte ndertimi i saj ku thuhet se: Xhamia eshte e dekoruar me mermer te bardh te marr ne Greqi ndersa vizatimet jane bere me material floriri dhe rrethohet me ambazhura te kristala te perbere me material Swarovski.

Pergatiti
Gezim KOPANI

- Advertisement -
- Reklamë -

Më të rejat:

Detyrat ndaj fëmijëve: Edukimi intelektual

Asnjë fe dhe ideologji në historinë njerëzore nuk e theksoi dhe afirmoi dijen dhe pjekurinë intelektuale siç bëri...

Kreu i BFI-së në mesazhin e Bajramit: T’i lutemi Zotit për ta tejkaluar sprovën...

Ushtruesi i detyrës kryetar i Bashkësisë Fetare Islame (BFI) në Maqedoninë e Veriut, Shaqir Fetahu, ka uruar besimtarët muslimanë me rastin e...

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës: Anulohet namazi i Bajramit për shkak të COVID-19

Në Kosovë nesër nuk do të falet namazi i Bajramit për shkak të situatës epidemiologjike me koronavirusin e ri (COVID-19), bëri të...

Filipine, Kurban Bajrami shpallet pushim zyrtar

Në Filipine dita e parë e Kurban Bajramit është shpallur pushim zyrtar, transmeton Anadolu Agency (AA). Zyra e presidencës...

Hutbeja e Bajramit të Kurbanit – 2020

E falënderojmë Allahun e Plotfuqishëm, që na mundësoi ta presim edhe një Bajram të Kurbanit – festën e haxhillëkut dhe kurbanit.

Si ndërtohen urat!

Falënderimi i qoftë Allahut të Madhërishëm, kurse bekimi dhe paqja qoftë mbi Pejgamberin Muhamed, mbi familjen e tij dhe mbi shokët e tij....

Ua rekomandojmë

- Advertisement -